Over ons

 

 

Hamoki is een Nederlands bedrijf, dat in 2009 is opgericht door Erika Cuadrado Napurí. Haar inspiratie is haar dochter die ze ziet opgroeien als meisje in deze grote mensen wereld. Echt een meisje, meisje die het liefste in haar eigen wereld, een tikkeltje dromerig echt zichzelf kan zijn en daarvan genieten beide.

Om haar heen zag Erika ook hoe andere meisjes van die leeftijd juist meer volwassen of stoer en jongensachtig worden gekleed/ gemaakt. Iets wat in haar ogen ten koste gaat van het meisje. In de zoektocht naar de juiste, comfortabele kleding en accessoires voor haar dochter, waarin ze zichzelf kan zijn, is Erika vaak terecht gekomen bij de kleding en accessoires die ze juist niet wilde. Ze is daarop zelf maar de kleding gaan maken, waaruit uiteindelijk HaarModeKids en later Hamoki is ontstaan.

HAMOKI heeft vanuit het gedachtengoed van Erika een duidelijk visie, missie, kernwaarden en pay-off.

Visie:

Meisjes tussen de 4 en 12 jaar door hun kleding en accessoires echt meisje laten zijn. In hun eigen wereld, dromerig en met een lach.

Missie:

Meisjes worden vaak volwassener of meer jongensachtig door de kleding en accessoires die ze aangetrokken krijgen. Wij willen meisjes overal ter wereld ook echt meisjes laten zijn. Onze kleding en accessoires zijn vrolijk, gracieus en dromerig, waardoor meisjes kunnen zijn wie ze willen zijn.

Wij staan voor de kwaliteit van onze producten en dat deze met de grootst mogelijk zorg en oog voor mens en milieu worden geproduceerd. De continue uitbreiding van ons productassortiment geeft meisjes de mogelijkheid om steeds meer zichzelf te kunnen zijn.

Kernwaarden:

Vrolijk                        Gracieus                               Dromerig